Information om generalforsamling

På vegne af bestyrelsen har jeg hermed fornøjelsen at indkalde til ordinær generalforsamling i Dansk Økojord A/S. Du kan deltage ved fysisk fremmøde eller digitalt. Husk venligst at tilmelde dig via formularen her på siden, uanset om du deltager fysisk eller digitalt. Der vil være forplejning ved fysisk fremmøde, derfor er tilmelding vigtig.

Hvornår: 15. maj 2024, kl. 17 – 19

(efter endt generalforsamling er der information omkring oprettelsen af ny forening, herefter er der et let aftenmåltid)

Hvor: Godsbanen, lokale: Remisen. Skovgaardsgade 3E, 8000 Aarhus

Frist til indsendelse af forslag: 05. maj 2024

Tilmeldingsfrist, brevstemme og fuldmagt: 10. maj 2024

Digital deltagelse: Deltager du digitalt, får du tilsendt et link til livestreaming senest på dagen. Det er ikke muligt at stemme og stille spørgsmål ved digital deltagelse, men du kan sende spørgsmål via tilmeldingsformularen, senest den 10. maj i forbindelse med din tilmelding.

Vi glæder os til at se jer!

Med venlig hilsen

Kim Qvist – direktør

E-mail: kim@jordbrugsfond.dk

Dokumenter

Du kan hente relevante dokumenter, via den indkaldelse du har modtaget på mail. Der er både årsrapport, specifikationshæfte og foreningsvedtægter til ny forening. Nedenfor kan du hente grønt regnskab 2023.

Selskabets vedtægter kan rekvireres via dette link: www.danskokojord.dk

Tilmelding er lukket

Tilmelding er nødvendigt! Er du aktionær skal du tilmelde dig individuelt, har du en eller flere gæster med kan du blot vælge antal i formularen, husk at inkludér dig selv. Deltager du digitalt, modtager du et link til deltagelsen senest på selve dagen.